Expeditiile Cipango: Oferta de Paste in DeltaCurs de navigatie aplicata: pasaj Magalia - Sf. Gheorghe.  In sumar: mergem cum a mers Columb cand cauta Cipango: navigatie estimata. El de fapt voia sa junga in Japonia, numita Cipango de Marco Polo, dar a nimerit un alt continent.
Prima zi: calculam deviatiile compasului la balizele de iesire din Mangalia. Apoi exercitiu de navigatie oarba intre cardinala sud Mangalia si baliza de apa libera de la Est TSS Constanta. Apoi navigatie estimata cu carturi, fara GPS, pana la Platforma Gloria. Noaptea la ancora in golful Sacalin. Distanta: 71 mile.
A doua zi: navigatie fara vizibilitate, mergem in conditii de ceata pana la intrarea in bratul Sf. Gheorghe. Apoi manevre sub vele: acostari cu vant contra curentului sau vant + curent. Plus acostari la geamandura in curent sub vele, cele mai grele. Seara Invierea la Biserica din Sf. Gheorghe. Distanta: 17 mile.
A treia zi: Pauza turistica. Zi libera. Masa de Paste la Complex Delta Marina Sfantu Gheorghe: drob, ciorba de miel, s c l. Pescuit (daca e voie). Sau exercitii in curent.
A patra zi: Intoarcerea ca exercitiu de navigatie estimata: Sf. Gheorghe - Platforma Jupiter - cardinala Mangalia. Pilotaj in orb la intrarea in Mangalia. Distanta: 87 mile.
Total 175 mile inclusiv doua pasaje de minim 60 mile dupa regulile RYA, pentru cei care isi aduna milele de YMOff. A passage is a non-stop voyage from a departure port  to a destination port where the distance should be taken as the shortest navigable route.
Ruta depinde de vreme. Traseu de rezerva: Balchik - Varna.
Pret 500 eur. Inclus: cheltuielile barcii, training, mancarea pe barca. 
Intrebari, informatii, detalii si inscrieri pe Whatsapp la 07EUROSAILTraseul celor 4 zile